Vés al contingut

Noticia a la premsa

Novembre 29, 2013

Després de la Sentència del Jutjat de lo contenciós de 22 d’octubre de 2013, cal dir que entre Acciona i l’Ajuntament les espases seguixen en alt. Encara que el Jutjat diu clarament que l’acord plenari no pot anar contra una resolució de Conselleria, també diu que això no significa que les tarifes aplicades per Acciona siguen legals, per eixe motiu l’ajuntament apel·larà perquè el Tribunal es manifeste sobre la legalitat de les tarifes.

Si no entra en eixa qüestió, que és en el fons la matèria de discussió entre les parts, no tindrem més remei que acceptar les tarifes que esta cobrant Acciona, en cas contrari l’empresa ha declarat que tornarà els diners cobrats de més.

Mentrestant, Acciona manifesta que aplicarà en este tercer trimestre les tarifes que ja venia aplicant fins ara, per tant s’ha perdut poca cosa. Des de l’ajuntament la postura és la mateixa que abans: oposar-se a la pujada de tarifes. Si acceptem les noves tarifes haurà de ser perquè la justícia li dóna la raó a l’empresa, i cal acceptar-ho, com haurà d’acceptar-la l’empresa si la sentencia és desfavorable a ella.

Aleshores, fins que no tinguem una sentència ferma, les coses continuen igual que abans.

Seguirem informant-vos sobre esta qüestió.

La notícia del Levante dona una bona explicació d’este assumpte.


IMG_2050

No comments yet

Deixa un comentari